I dag är jag mer övertygad än någonsin om att den verkliga befrielsen finns i Jesus Kristus." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I dag är jag mer övertygad än någonsin om att den verkliga befrielsen finns i Jesus Kristus.


INOMBORDS

osynliga bördor
som vi bär på inombords
mycket av det där
kan vara svårt att klä i ord
frihet är det bästa ting
som finns på denna jord
frihet från de bördor som
man bär på inombords

det finns folk som bär sig
ganska egendomligt åt
jag har upptäckt jag
befinner mig i samma båt
döma dessa vore ett
groteskt justitiemord
jag är själv ombord
med mina bördor inombords

allt vi släpar på som har
förvridit och förvrängt
trots att vi har kämpat
kamouflerat och förträngt
perverterar bilden
av det liv som vi har fått
vitt blir svart och svart blir vitt
men håret bara grått

LARZ GUSTAFSSON

080819




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-29 11:04



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivna ord.....
2009-01-30

  Marie Å
Bra skrivet......
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP