Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu tid


Fattar inte?


Trodde aldrig att jag skulle få känna detta mörker igen.

Hjärtat mitt som du nu satte i ett stort svart hål.
Fattar inte hur du kunde göra så här mot mig.
Pratar gammla minnen md en annan tjej.

Hur tror du att jag mår efter de jag har läst?
Är helt för krossad vet inte vad jag ska säga.
Fattar redan varför du tar en sån himla tid på dig att svara.

Du hör inte ens av dig på dagarna.
Gör mig orolig för att du inte älskar mig lägnre.
Vet inte vad man ska tro.
Bär redan på våran underbara unge som tuvärr ska tas bort.

Då kanske du inte finns där för mig.
Min underbara vän finns här för mig vid min sida.
Hon är en ängel.
Hjälper mig att få ställa mig upp på mina bara ben igen när man har rammlat ner i mörkrets djupaste dagar.




Övriga genrer av Vikan_hot
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-29 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vikan_hot