Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest


Ångesten är nära nu.
Får sitta i ett tom hål som är väldigt mörkt.
Kan inte se något alls kan bara hur vattnet droppar på marken som jag sitter på.
Ingen luft kan komma in.

De är så kallt fryser nästan till is.
Mitt hjärta vill nästan bara stanna till men bara för en sekund.
Hela huvudet känns yr.
Hela rummet snurrar fast jag sitter ner.
Känner hur ögonlocken vill lägga sig ner nudda de understa lagret.
Vill bara lägga mig ner och sova men är ändå rädd för att somna in.

Plötsligt ser jag ett starkt ljus.
Väntar på att ljuset ska bli svagare.
Ljuset blev svagare kunde se vad de var som kom ner till mitt svarta rum.
Det var en ängel.
Den finaste ängeln jag någonsin har sett.
Räcker sin hand till mig och säger du ska inte behöva vara ensam mer så följ med mig upp till himmelriket där vi kan leva fria.
Tar tag i hennes trygga hand hänger med till himmelriket.
Levde fri fick mina fin vingar till slut.
Ångesten finns ej mer =)




Fri vers av Vikan_hot
Läst 163 gånger
Publicerad 2009-11-23 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vikan_hot