Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med

tåligt utan förstånd
tar tåget mot utanförskapet
utan biljett

var som sidan
opublicerad onämnd
småskalig

hetsar pulsen
rekognocerar hjortens ryggrad
päls




Fri vers av poesismed
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-29 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poesismed

Senast publicerade
hjortskiss
ting
samba
till
med
* Se alla