Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snälla vännen, jag hoppas du läser det här...


Hål

Tårar trycker bakom ögonlocken,
Väntar på att mamma ska
Lämna mig ensam åt lidandet
Så de kan tränga fram igen

Hur trodde du att jag skulle reagera vännen,
När du säger så där?

Vill dränka mina sorger
Bland alkohol och blod
För att ditt liv som försvinner
Är så mycket mera värt

Desperationen
Höjer rösten till falsett
Knogarna vitnar
Av greppet jag försöker hålla dig kvar i

Men kan jag hindra dig nu,
trots svalda tabletter?
Kan jag hindra dig,
trots mina patetiska ord?

Eller ska du göra dig så illa,
Är jag otillräcklig fast jag ger mitt allt
Hur ska jag kunna känna mig duglig
När du tänker lämna mig ensam?

Känner min kontroll försvinna
Hur länge tills jag bryter ihop?
När en vän vill lämna mig,
försvinner ännu mer av mig.

Hur många hål kan en människa ha innan man inte håller ihop?





Fri vers av TotaltIngenting
Läst 317 gånger
Publicerad 2009-01-29 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TotaltIngenting
TotaltIngenting