Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stress eller magsår

en känsla av illamående
eller kanske, hunger
efter något annat
som inte är som detta
kanske
fed up
till bjällerklangen
av allvar
av måsten
man ska inte yttra
alla sina tankar
men många
av mina
syns ändå
i ett kroppsspråk
så tydligt
som himlen
när det ska regna
floder
lägga en pizza
tider att passa
med fläckar av tomatsås
blod?
bland champinjonerna
finns ett allvar,
finns krav
alternativen är få
det går att svälja
att välja
låta kroppen se ut som himlen
en vacker sommardag
svälja allvaret
begrava
inombords,
gräva ner allting
med en spade av förstånd.




Fri vers av no 9052 in the world of silence
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-30 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

no 9052 in the world of silence