Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fjanterier kring en vardag


Fullt ös

Fullt ös
jag vill
bli medvetslös
tror jag ibland
Jobba några timmar
och hämta idkort
och sen flyttkartonger
åt mamma
och hämta paket
på priv pak
och tvätta
lite
eller rätt mycket
förresten

Jag vill
ha rena
strumpbyxor!





Fri vers av Tea Alex
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-30 13:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så du köper inte nya då...?

Även jag är en aktiv figur.
"Jag hatar att va´ passiv", som Ebba Grön sjöng.
2009-02-02

  Ronny Berk
en vardags känslor och upplevelser ordsagda med humor, den avslutade önskan ... nja ! varför inte och bör vara fullt möjligt enligt mitt förmenade...
2009-01-31

  Ronny Berk
en vardags känslor och upplevelser ordsagda med humor, den avslutade önskan ... nja ! varför inte och bör vara fullt möjligt enligt mitt förmenade...
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex