Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påhittad kärlekshistoria, prövar mig fram.


Vi möttes på mitten

Du var mörk
i ögonen
och hade hetsigt
humör
allt som oftast

Jag var yngre
det är jag alltid
och skrattade
och flamsade
som man gör
i den åldern

Vi möttes
på mitten
och kysstes
så att mina ben
vek sig
Smidigt
fångade du upp mig
och lagade mat
att bjuda på
som den hobbykock
du var

Till sist satt jag där
i ditt kök
med rufsigt hår
och rödflammiga
kinder
iklädd enbart
en av dina t-shirts

Den var blå
och du gjorde
varma mackor

Och jag skrattade










Fri vers av Tea Alex
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-01 00:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nära och mjuk...
2009-02-02

    JJ VIP
Låter helmysigt! Mvh. JJ.
2009-02-01

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex