Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TILLFLYKT

jag har en tillflykt

som aldrig sviker

är mantalsskriven

på högre ort

medborgarskap i

ett himmelskt rike

som expanderar

som är så stort

från djupa dalen

lyfts blicken uppåt

jag ser mot himlen

och längtar dit

där ska min själ

aldrig nånsin störas

av fruktan, oro

av släp och slit

det skymmer redan

snart är det midnatt

och nådatiden

ska löpa ut

det kommer sedan

det jag förbidat:

en ljuvlig tillvaro

utan slut

LARZ GUSTAFSSON   090201




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-01 12:32



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Se där ja, där satt den, sången! :) Förtröstansfullt och ljust.
2009-02-01

  Maria Natasja
Måste vara skönt att ha en sådan stark tro! Bra skrivet!
2009-02-01

  Marie Å
Gillar dina texter som flyter på så bra……. sedan är ju innehållet också fint……. förtröstan
2009-02-01

  mare VIP
Vilken ljuvlig tillflykt.......på högre ort ....
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP