Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUSSKYGG

ljusskygg är väl bara den

som är rädd för sanningen...

Larz Gustafsson

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-01 16:40



Bookmark and Share


  mare VIP
Precis så !!
2009-02-01

  Måna N. Berger
Smart och välformulerad liten aforism!
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP