Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag tror att om man söker Guds Kungadöme ordnar Sig allt med innandömet. Han är den störste Inredningsarkitekten. Han reder ut begreppen.


INNANDÖMET


bob hund har reat ut sin själ
men jag ger bort min gratis
till den som inte ser den som
en säck med småpotatis
till den som värdesätter det
jag gärna vill berätta
som inte bara ser mig som
en hopplös före detta

välkommen till det sköraste
du som har milda händer
som smeker och som leker fram
som inte bryter, bänder
träd in, stig fram, men känn dig fri
att vända om i porten
om du är rädd för lorten
och för alla öppna korten

så möts vi då vi rattat in
gemensamma frekvensen
är inte längre främlingar
när du har korsat gränsen
så delar vi det bröd som
Livet Själv gav oss att dela
och njuter utav sångerna
som Han gav oss att spela

LARZ GUSTAFSSON 080517




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-02 09:20



Bookmark and Share


  mare VIP
Visst är det så......´´sök först Guds rike........``
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP