"Jag blygs inte för evangelium. Det är en Guds kraft till frälsning för var och en som tror." (Rom 1:17)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Jag blygs inte för evangelium. Det är en Guds kraft till frälsning för var och en som tror." (Rom 1:17)


DEN SLUTGILTIGA LJUSNINGEN

jag skriver mig själv
en dikt att fly in i
jag bygger en främmande stad
jag skriver mig bort från
det enformigt trista
min stad växer fram rad för rad
här ler flickor mot mig
från alla balkonger
från gator och torg där jag går
här vill alla lyssna
till just mina sånger
här vandrar man alltid i vår

du säger att jag
är en drömmare, men jag
försäkrar att dagen ska gry
då allt ska förvandlas
den gången på riktigt
och mörkret
ska slutgiltigt fly!

LARZ GUSTAFSSON

25/8 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-02 10:21



Bookmark and Share


  mare VIP
Härliga framtid !!
2009-02-02

  lycksele
En besvärjelse.
Eller en profetia.
Vem vet ......
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP