Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå reklamen om ölflaskor av glas inbakade i lååånga franskbröd, om du måste dricka alkohol för att kunna njuta av tillvaron så har du tråkigt per definition


Gåta 23




Fråga
Vad har du om du har tråkigt i Paris?

Svar
Långfranska




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-02 13:22



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Goddag yxskaft! Läste ingressen först nu...
2009-02-02

  Gunwale VIP
Utan vin, ja.
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP