Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN-TESS-IAST

 

du sprudlar av liv

du är entusiast

fast "ankhjärtat" brast

håller du ändå fast

vid tron på det äkta

när allt är av plast

det där som du bär på

är dyrbar barlast

jag kallar dig "tess"

fast jag känner ditt namn

jag lyckönskar honom

som sluts i din famn

det blir aldrig jag

men jag drömmer ändå

om entusiasten

jag aldrig kan få

LARZ GUSTAFSSON 2/2 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-02 16:46



Bookmark and Share


    Tea Alex
Du är ju underbar!!! *skrattar*
KRAM!
2009-02-03

  mare VIP
Bra nedskrivet.......
2009-02-03

  Teresia Ridell
Jättefint !
Lalalala...Tess...Le Marc...mm..härliga toner !
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP