Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i taget

En dag i taget
eller ingen dag


Streta på
eller ge efter


Drogcocktail eller en himmelens symfoni av lyckorus,
orkar jag vänta på crescendot?


Flyr från verkligheten jag inte orkar bära
gör det med stil


Orädd
Men inte för mig själv, jag är oberäknelig


Letar vägar för att finna utgången
Väggar i labyrinten växer tätt


Hur mycket hinner jag bygga?
Av mitt liv




Fri vers av B.Dahl
Läst 722 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-02 16:46



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Läser gärna mer av dig på Svenska.

Och välkommen hit.
2009-02-03

    B.Dahl
Drev ihop en flock av svenska ord till en dikt för en gångs skull, föredrar engelska dock...

Kommentera gärna !
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

B.Dahl