Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva

Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva


Gråten sitter i halsen
hatet i bröstet


Ögonen röda
pulsen hög


Smärtan i hjärtat slår mot bröstkorgen
vill släppa ut den


Kemiska obalans
eller ett liv dömt till det outhärdliga


Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva




Fri vers av B.Dahl
Läst 898 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-10 18:32



Bookmark and Share


  Myy VIP
Hudlös och kraftfull dikt utan krusseduller. Snyggt!
2012-05-14

  Cikoriarot
Precis så, är min känsla just nu.
2012-05-14

  CJ
TÅRAR FALLER UTAN CONTROL...
2009-04-02

    cognitive slender
jävligt bra uttryckt... bra.
2009-03-25

    Anonym skrivare
sista meningen. du förmedlar det jag känner.
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

B.Dahl