Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför Gråter Du Gud

Jag drömde en dröm i natt, bror
Drömmar är bra, lillasyster
Jag drömde om Gud i natt, bror
Tror du på Gud, lillasyster?
Men bror, det var inte min Gud
Men lillasyster, vems Gud var det då?

Det trillade en droppe från himlen, bror
Varför gråter Gud?
Lillasyster, Gud gråter inte

Det trillade rött från himlen, bror
Varför blöder Gud?
Lillasyster, Gud blöder inte

Det trillade en bomb från himlen, bror
Varför sover Gud?
Lillasyster, Gud sover inte

Bror, vad ska jag göra när Gud är så ledsen
Så att blod trillar till marken
Så att han låter människor dö

Lilla lillasyster, Gud gråter för att du tror att han gör det
Och hans blod är din fantasi
Och älskade lillasyster, Gud sover inte
Gud vände bort blicken en stund
För Gud var hos dig i natt

Om Gud låter bomber falla för att han vänder sig åt mitt håll
Tror jag inte jag vill att han vakar över mig
För bror, du vakar väl över mig?
Låt inga bomber falla, Gud

/Anji




Fri vers av anji
Läst 449 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-02 17:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande text som griper tag.
2009-03-04

  Michaela Dutius
En stark text som berör.
Poetisk och samtidigt hjärtslitande sorgsen
2009-02-24

  Feminaz
En djupt fantastisk text... så naturlig och äkta...
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

anji
anji