Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren är på väg oavsett...bagatell



Kråkorna kraxar
olycksbådande än är
vintern inte slut
trots solskenet dröjer det
ännu en stund till våren

vintergäcken ler
i mjugg skuggan från vingslag
bekommer honom
inte ett dugg för eller
senare tystnar kraxet




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-02 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP