Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DJUPNAR

 

det djupnar

över berg och vattendrag

det djupnar

i personen som är jag

jag bottnar

eller kanske inte alls

det djupnar

vattnet når mig till min hals

ska klippan

som jag förr har landat på

ge fast mark

bli min ständiga platå?

en grogrund

fast till synes karg och hård

det djupnar

uti mästarhandens vård

att dala

genom skikt och dimridå

att tala

och bli ständigt lyssnad på

det djupnar

sommaren blir till kompost

det ljusnar

bortom soptunnor och frost

LARZ GUSTAFSSON 080921

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-03 07:47



Bookmark and Share


  JNI
absolut komemr det ljusna ! dels för våren som nalkas men även världen trots att den ser gråsvart ut mellan varven !
2009-02-03

  mare VIP
Fint skrivet.....mognadens tid......
2009-02-03

  Teresia Ridell
Vacker omskrivning av livets bergodalbana.
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP