Han böjde Sig ned och hörde mitt rop. Han drog mig upp ur fördärvets grop, upp ur den djupa dyn. Han ställde mina fötter på en klippa." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Han böjde Sig ned och hörde mitt rop. Han drog mig upp ur fördärvets grop, upp ur den djupa dyn. Han ställde mina fötter på en klippa.


UPPE PÅ KLIPPAN

upp på Klippan

bort från all dy

jag har fri sikt

en annan vy

jag kan andas

luften är klar

jag har landat

här finns vårt svar!

Du drog mig upp och

jag tackar Dig

för allt det fina

Du gjort för mig

fast mark under

mina skor

larz är liten

nåden stor

LARZ GUSTAFSSON   090203




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-03 12:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
40
2009-02-27

  mare VIP
Underbart !!
2009-02-04

  JNI
den fick du till bra :)
2009-02-03

  Marie Å
Fint skrivet..... fastnade också mycket för "larz är liten nåden stor"
2009-02-03

  Nasrin
"Lars är liten nåden stor" Mycket fin text!
2009-02-03

  Teresia Ridell
Det största !
Tröstefullt att få känna så.
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP