Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig

Jag har letat efter kraften
Som ligger bakom allt
Jag har låtit vinden in på bara skinnet
Och tro mig det är kallt
När solipsismens demoner
Försöker riva oss itu
Stänger vi våra dörrar
Jag sväljer nyckeln nu!
Bland alla dessa världsbilder
Där alla är unika i sig
Känner jag mig inte längre ensam
Nu när jag har dig





Fri vers av FlamingLip
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-03 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FlamingLip
FlamingLip