Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå

Blekare än den originella himlen
Men blåare än avbildningen havet
Någonstans där emellan rör jag mig
Utan att veta vilket ben jag ska stå på
Så jag står här på båda två - tills vidare
Det finns ju faktiskt en anledning till att vi har två
Full av känslor som inte är mina
Med tankar som skulle kunna vara dina
Konstgjord andning är också andning
Solen går nog upp imorgon också
Det hänger inte på mig eller dig
Men när ska jag på allvar lära mig detta?





Fri vers av FlamingLip
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-11 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FlamingLip
FlamingLip