Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snygghet är svårt att ha


av maria

Låven faler
Låven faler från naturen sinn snygghet och blommorna faler
och månen står stilla på natten och sudig på ön din hår och händer dina onska saker därfår kan man inte vara fin och snyggaste...

Jag är rädd på dina läppar det är bara dödligt på natten luser din hår man blir tykig på dej och att jag vill får alltid hur kan nån göra illa dej
Man kan inte leva uttan dej därfår är det svårt vara snyggaste...




Fri vers av maria jojo
Läst 179 gånger
Publicerad 2009-02-03 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maria jojo

Senast publicerade
jojo
lol
am
AV MARIA
av maria
av maria
* Se alla