Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människa mot Maskin

Samhället vill inte ha dig.
Du är blott ett nummer.
Du skall även göra vad ett nummer gör.
Du ska finna din plats.



Perfektionen vill inte veta av dig.
Du är blott ett nummer.
Du skall även göra vad ett nummer gör.
Du ska finna din plats.



Individen vill vara dig.
Men du är blott ett nummer.
Och du gör det ett nummer gör.
Du finner din plats.




Fri vers av maco
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-03 21:12



Bookmark and Share


  Philosophum
Ja, så är det.
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

maco