Skrevs när min nu sjuttonårige son var liten..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skrevs när min nu sjuttonårige son var liten...


MIN SON

jag somnar lycklig
vaknar stark
av nåd jag står
på änglamark
så gick en dag
som dagar gör
den nya gryr
den gamla dör

hur lever jag?
vad har jag gjort?
den tid vi får
flyr bort så fort
vem vet när jag
far härifrån
glöm aldrig bort
Guds Ord, min son

Gud, hjälp mig bli
en bättre far
vem vet hur lång
tid vi har kvar
Gud, gör mig stark
och hel och sund
så jag förvaltar
väl mitt pund

godnatt
min underbara skatt
sov gott i natt
och tänk på att
mitt i all brist
som bor i mig
ett hjärta slår
som älskar dig

i morgon är
en annan dag
då ska vi skratta
du och jag
och njuta varje
dyrbart nu
och älska fram
den som är DU!

LARZ GUSTAFSSON 12/10 2000




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-02-04 08:08



Bookmark and Share


  Fånga dagen
vilken underbart kärleksfullt dikt du skrivit till din son gillar orden hur dom klyver in i varandra rim och ord

mvh Anna-Karin
2009-02-04

  Marie Å
Så vackert skrivet.......så kärleksfullt och fint
2009-02-04

  Teresia Ridell
Alldeles underbart !
Vilken glöd, styrka, kärlek som genomsyrar. Stycke fyra alldeles speciellt; så det värker i mammahjärtat !
2009-02-04

  steffie
Så vackert skrivet,
hoppas sonen oxå får läsa.
2009-02-04

  Nasrin
Helt underbart text!
Stor applåder!
Att visa sina känslor är en lycka . Kram
2009-02-04

  Mats Henricson
Finstämt och ömt skrivet !
2009-02-04

  mare VIP
Helt underbar !!
2009-02-04

    Tea Alex
och älska fram
den som är DU!

Jättefint! Tycker han om att skriva? Eller läsa poesi?
2009-02-04

  friheten
VAcker skriven!
2009-02-04

  kath
Underbara ord av kärlek ... att vara förälder det talar dina ord .. vi känner oss så otillräckliga i allt ....iblan även i all den kärlek vi känner för vi vill visa den och skydda till 100 % den fantastiska individ som kommit att vara vid vår sida ... vackert skrivet, och med en fin rytm ..
2009-02-04

  madigan
Mycket Vacker!
2009-02-04

  anits VIP
Mycket fint skrivit
med kärlek till en son
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP