Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STJÄRNOR

allas vår leende
ledargestalt
rorsmannens ansikte
fanns överallt
sen vände vinden
som vind ibland gör
skarorna skingras
när riddaren dör
stjärnan i öster
slocknade snart
men den från betlehem
lyser så klart

LARZ GUSTAFSSON 14/2 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-04 08:32



Bookmark and Share


    Tea Alex
Nu läste jag den igen och tycker ännu mer om den. Kram!
2009-02-04

  mare VIP
Den vackraste !!
2009-02-04

    Tea Alex
Gullig!
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP