Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kritik på en namnsdagslimerick av anakreon, den om Ansgar o Anselm


Kritik på en text (142)







Du är mannen
helt enkelt

you're the man
som amerikanen kanske säger ibland
och gör en high five
för att markera släktskapet
som når bortom
gorillan och chimpansen

vilka själva gör
knoge mot knoge inom familjen
innan de streetdansar sig väg
genom de små rester
av verklig djungel
som fortfarande finns kvar
för dem att leva i




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-04 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP