Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÖGRE PLAN

fackla av tröst

brann genom

mörkaste höst

låga av hopp

tinar min

stelfrusna kropp

vind hemifrån

blåser bort

varje ikon

en högre plan

lyfter min blick

ovan stan

väg som jag fått

som pionjärerna gått

Han som förser

låter Sin nåd

flöda mer

lugn i en storm

barnets förtröstan

tar form

LARZ GUSTAFSSON   090204




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-04 15:42



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint skrivet......
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP