Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRÖKEN JOHANSSON OCH JAG

höghusen på södra kansli
mot det sista av sommarblått
sommaren ska göra sorti
det har vi allesammans förstått
långtbortistan finns på riktigt
det är där jag befinner mig nu
mitt i stan fast långt borta
flera dagsresor än sju

södermalmstorg
det blåser nu
som ett bud om vad som förestår
bröderna under vindar sju
har jag lämnat nånstans i går
adullams grotta är stängd igen
det var jag som stängde dörren dit
jag är en av God´s lonely men
men ingen annan får komma hit

vindar blåser för förändring nu
lägg dit liv i din Faders hand
låt dig läkas
låt dig vila ut
låt ditt berg malas ned till sand
denna höst ska du få känna tröst
och kramas om av en fadersfamn
du ska värmas genom denna höst
och finna trygghet i Jesu namn

LARZ GUSTAFSSON

080819




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 1302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-04 20:35



Bookmark and Share


  Josef Ahl
underbar saga,dikt,poesi :)
2009-02-08

  mare VIP
´´Kramas om av en fadershand``så fint....
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP