Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


Jag är tystnad




Jag är tystnad

i den

stora stora

stenen

*

Senare kom

det vanligaste till

digmigdujagdomvi

åt ur allt

*

Kom ihåg mig

bli till med mig

ett ögonblick

*

Du

är riktig helt

underbart

sann

*

Sånger vi sjunger

kom levande

till oss

*

Jag är tystnad

i den

stora stora

stenen




Fri vers av idiotjim
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-05 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idiotjim
idiotjim