Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DRABBNING

vissa släpper alla sina varför
bara lever
som om livet vore enbart existens
visst är det väl skönt att
inte ha några bekymmer
och att alltid slippa känna
hur det känns
när man trots begåvning
och förmåga isolerats
liksom kruse en gång
på sin öde ö
men att bara stänga av
kontakten med sitt inre
är att bli en zombie
således att dö
om jag körde huvudet
i sanden liksom strutsen
skulle sorg och plåga
ändå finnas kvar
enbart Jesu dyra blod
kan rena mig från smutsen
och Hans Ande tröstar i
förtvivlans dar
tusen sinom tusen
plågas över hela jorden
men vad hjälper det
en idiot som jag?
först i himlen är jag
slutligt fri ifrån problemen
då när jordenatt förbyts
i evig dag
mörkrummet getsemane
med sina kala väggar
är så gott som dagligen
mitt residens
där jag tvingas höra
disonnansen från de strängar
som ju brister varje gång
en båge spänns
stormen måste ridas ut
i både nöd och lust
och inget är beständigt
här på denna jord
allt ska nötas ut
precis som kläderna vi bär på
och det enda som förblir
är Herrens Ord

LARZ GUSTAFSSON

080803




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-05 09:33



Bookmark and Share


  Neal
nice;)
2009-02-05

  mare VIP
Bara existera, vilken tomhet.........Liv, är att Leva...Guds tanke..
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP