Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerades av en annan poet här inne och detta på grund av en smula korrespondens med henne i mejlen


Något litet om att bli kär II





...man kan aldrig
så noga veta
när nästa tillfälle

skall yppa sig...
...det kan handla
om snabb reaktionsförmåga

för att hinna
med att reagera
innan det fönstret

sluts igen för
att sedan öppnas
på annan tid

och plats, ibland
när det öppnas
och man tror

sig vara kär
så kan det
vara svårt att

hinna reagera i
tid, då blir
det ibland som

en film som
går i en
tiondels hastighet och

allting verkar flyta
omkring som i
en väldigt trögarbetad

olja eller som
om man just
satt i sig

den allra som
sista droppen av
sex starköl och

hur tiden än
saktat ned så
går den ändå

alldeles för fort
för att man
skall hinna med

att uppfatta att
ögonblicket är nu
och bara nu...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-05 12:20



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Snyggt poetat!

Kul med inspiration...
det är något som drabbar de flesta på sajten kan tänkas

åtminstone mig titt som tätt, ord som leder vidare i tankar.
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP