Jesus Kristus är den Allsmäktige Guden, Den Ende Sanne Guden och Han har besegrat Satan och hans demoner. Jesu blod beskyddar mig." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jesus Kristus är den Allsmäktige Guden, Den Ende Sanne Guden och Han har besegrat Satan och hans demoner. Jesu blod beskyddar mig.


ETT HEM PÅ ANDRA SIDAN

 

 

med smärta minns jag det

vi aldrig nånsin får tillbaka

med smärta minns jag det

jag aldrig någonsin fick smaka

allt är oåterkalleligt

och så definitivt

tiden lider, vi med den

just sådant är vårt liv

det finns nåt att se fram emot

ett hem på andra sidan

när jag har korsat gränsen

när jag har slutat lida

en värld där inte välstånd eller

utseende räknas

en evig dag av frid och ro

då alla sår skall läkas

och redan här i tiden finns

en tillflyktsort för svaga

för dem vars liv är mer utav

en mardröm än en saga

en frizon bortom alla krav

och statusjaktens piska

det är en helgedom för oss

och inte för de friska

den pilgrim som lagt ned sin stav

och slutat vandringsfärden

ser bortom mörker, död och grav

in i den ljusa världen

där möts han av förståelse

trots sina egenheter

och hyran är betald i himlens

alla lägenheter

LARZ GUSTAFSSON 2006




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-05 22:08



Bookmark and Share


    Tea Alex
en värld där inte välstånd eller

utseende räknas

:) Fint! Intressant!
2009-02-06

  mare VIP
´´Se bortom död, och grav.....in i den ljusa världen, härligt !!
2009-02-06

  Neal
#och hyran är betald i himlens

alla lägenheter#

vackert formulerat!
2009-02-05

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbara ord som får mig att längta till den dag. Vackert!/B
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP