Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något som inte är som det alltid är

Luft att andas, allt är så enkelt, vatten att dricka
och ändå, varför ledsamhet när kvinnan i ljus
ger så mycket, men hon lämnar även tankar om annat
en annan tillvaro, kanske så nära drömmar, så nära
liv, det enda, endast det enda, tangera det i natten
natten som var, kyla trots värme, sömn som dröm
om att inte vakna när alarmet vrålade, är det så här
det ska vara, morgon mot plats som inte välkomnar
men du, kvinna, jag längtar med dig mot något som inte
är som det alltid är




Fri vers av Cavlanche
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-05 22:55



Bookmark and Share


  Kristina Olsson
WOW. vilken text! underbart flyt och du griper tag om en diffus känsla på ett diffust sätt som ändå känns helt klar och träffar rakt i hjärtat.
Bravo.
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Cavlanche