Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MIXIZ DANSAR

 

det finns en sommaräng

som alltid blommar

där dansar en flicka

lycklig och fri

långt bortom alla

hårda ord och domar

läks hon av kärlek

och harmoni

nallen hon kramar

som var våt av tårar

blev hennes stöd

i nätter av nöd

här dansar bönebarnet

sjutton vårar

älskad och fri

från drömmar om död

detta är svar på bön

och profetia

vänta och se

snart kommer din tid

Någon som inte vill

att du skall lida

vill fylla dig

med glädje och frid

du är så tapper

du är stark och modig

framtidens kvinna

klok, stolt och ung

Någon har älskat dig

tills Han blev blodig

Han som jag kallar

Kungarnas Kung

LARZ GUSTAFSSON 090206




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-06 06:57



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Oj vilken fin dikt
vet du det känns som om den är svaret på min dikt på nått sätt
jagk känner mig som den där flickan ofta just den där smärtan och längtan att bli älskad för den jag är
Dom där skulle vi sätta ihop skulle kännas som en förening '
Kankse låter luddigt ?

mvh Anna-Karin
2009-02-06

  mare VIP
Bra skrivet ....kungarnas kung, eviga kärlekens famn..
2009-02-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Vacker och fylld med hopp och ljus. Må framtidens barn bli bevarade. /B
2009-02-06

    Tea Alex
Väldigt vacker!!! Applåd!!! :)
Men att du kan skriva superfint är inget som förvånar mig direkt. *skratt* God morgon!
2009-02-06

  anits VIP
en vackert målande och skriven dikt
mycket fin att läsa
2009-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Varmt tack, Ewa.
2009-02-06

  Ewa Flower
Jösses vad fel det blev, jag menar naturligtvis den rena, oskuldsfulla delen inom oss. Det är din kontakt med den som berör mig i det du skriver, din självklara vishet om försoning på något sätt.
2009-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Vad menar du med det?
Detta handlar om en stark och modig flicka som plågas men som vågar.
2009-02-06

  Ewa Flower
Du skriver så vackert om det orena inom oss, jag känner mig så berörd, Tack Ewa!
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP