Jesus sade, att den som inte församlar med Honom förskingrar." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jesus sade, att den som inte församlar med Honom förskingrar.


NÅDENS ÅR

tider förändras

mötas och skiljas

det är nådens år

vindar ska vända

känsla och vilja

det är nådens år

stå upp och följa

tveka och dröja

det är nådens år

avslöja, dölja

sänka och höja

dessa nådens år

dikena, vägen

striderna rasar

genom nådens år

hejdar du stegen?

fylls du av fasa

uti nådens år?

slutet är nära

snart går ridån ner

för vår sista akt

inget förfärar

inga demoner

rår på Jesu makt

vapen som skramlar

ur led är tiden

nådens sista år

den som församlar

upplever friden

genom nådens år

LARZ GUSTAFSSON    6/2 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-06 17:08



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra diktat.....
2009-02-07

  Neal
Bra ,gammal uffe titel;)
2009-02-06

    Trast
Snyggt med konsekvent femstavighet.
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP