Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kinamat

Jag älskar sex
men sju är inte så dumt heller
och alla
dvärgarna åtrår Snövit

Jag simmar
bland krokodiltårar och
barnaskriken
avlöser varandra
men leenden
fungerar som öronproppar

Vardagen är
inte vardag
och helgen försvann
som ett pys
ur en ölburk

Gräsmattan
är klippt
hösten
skyndar långsamt
ska snart
beställa kinamat





Övriga genrer av Ola Rydberg
Läst 236 gånger
Publicerad 2005-08-31 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan