Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noterar mellan tankar, fattar pennan och tänker, i skrift. Ett vad, skall inte svart, mörkt, allena råda.  Gråtoner utom sanning besparar jag er, men beskriver i mer än en rad, njutningen. Där finns skönheten, poesin, och önskan att dina ord växer


Ingen rubrik...

 

 

Önskan kanske finns
där längtan sökt bot,
men söker du bekräftelse
söker du en saknad rot.

Många var tankarna
och ditt mål vid sidan av,
numer spyr du galla
i en enkel rad.

Poet må du kalla dig
men det som rinner ur din mun
kan liknas vid blod
själv står jag på moder jord.


en till rad...

 

och fem famnar...

 

 

 

Vad kommer att hålla om dig...

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Leif Furstedt
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-07 21:45



Bookmark and Share


  teaterapa
Jag tycker den här var riktigt bra
2009-02-10

  Night Soul Woman
Tänkvärda ord! Tack för läsningen! *applåd*
2009-02-07

  friheten
Mycket vacker skriven, gillas skarpt!
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt