Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting

Dina bröst är fullständigt underbara
säger han
liksom jag nog är underbar
och trots alla år som gick
utan
att du aldrig kysste min nacke i flykten
fast jag längtade
så kan jag inte
när han ber om det omöjliga
och släcker
nej
jag kan inte
för jag har varit med om någonting
just här i detta ljus.




Fri vers av Lyraste
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-08 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyraste
Lyraste