ode II

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ode II




Att vara kvinna

 

 

med morgontidningen & eggs over easy

"Lancôme Paris recharge
Visible Plumping Effect Smoothing Lip Treatment
is an amazing lip cream from Lancôme
enriched with the innovative FlexiumTM."

hon klädde på sig och tänkte

jag vet ett bättre sätt

 

 

men det tar en hel natt

 

 




Fri vers av Lyraste
Läst 415 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-04 16:33



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
ha, så bra!!!
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Lyraste
Lyraste