Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack till Jesus för en underbar söndag då jag fick träffa en fantastisk och mycket speciell person!


TACKSÄGELSE

för mig är det stort

att allt gått som smort

för mig är det stort

det goda Du gjort

för mig är det stort

att himmelens port

står öppen i dag

för hjälplös och svag

jag upphöjer Dig

som räddade mig

och lever nu för

det stora Du gör

Ditt verk på vår jord

att sprida Ditt Ord

för mig är Du störst

jag sätter Dig först

LARZ GUSTAFSSON   090209




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-09 07:22



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fint skrivet.......vilken underbar tacksägelse !!
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP