Jag var ateist en gång i tiden. Sedan blev jag botad." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag var ateist en gång i tiden. Sedan blev jag botad.


STRASSENKAMPF

 

man kan aldrig bli vän
med hela världen
om man vill stå för sanningen
några vill alltid ta till svärden
och hugga i budbäraren
men vad bryr sig sanningen
om svinen?
pärlorna behövs på annat håll
alla hugg och slag som
man får utstå
spelar inte längre
någon roll
själv så har jag inget
att förlora
jag har fått ett facit
i min hand
jag har redan sett
hur allt ska sluta
för en värld som
redan står i brand

LARZ GUSTAFSSON

8/5 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-09 16:29



Bookmark and Share


  mare VIP
´´ Nu är du botad `` helt underbart sagt och applåder !!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP