Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baktidstro




Jag tror på det förflutna.

Det är det enda som är riktigt verkligt.




 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-09 18:56



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Hur vet du det?
2009-02-09

  Cosmic Johanna
Vad sägs om nyfikenheten till det okända framför?
2009-02-09

  peter markurth
sant,omingen reviderat..
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP