Den som är så fruktansvärt naiv att han/hon tror att det går att sabotera Guds verk borde sinnesundersökas. Vi prisar Jesus i alla fall!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den som är så fruktansvärt naiv att han/hon tror att det går att sabotera Guds verk borde sinnesundersökas. Vi prisar Jesus i alla fall!


HALLELUJAH ANYHOW!

sjung halleluja i alla fall

nu går visst drevet

jag hör dess skall

men jag ska aldrig

komma på fall

sjung halleluja i alla fall

sjung halleluja

sjung till Guds Lamm

Guds folk ska aldrig

komma på skam

ren i Hans blod och

frigjord jag står

sjung halleluja

du kan, du får!

LARZ GUSTAFSSON   090209

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-09 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP