Jesus är Guds namn. Han är Den Ende Sanne Guden. I denna yttersta tid sopar Han golvet med all babylonisk skökoreligion och Sanningen triumferar." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jesus är Guds namn. Han är Den Ende Sanne Guden. I denna yttersta tid sopar Han golvet med all babylonisk skökoreligion och Sanningen triumferar.


EN TILLFLYKT AV LJUS

en tillflykt är Du

en tillflykt av ljus

en fristad för den som tror

Ditt namn är ett torn

Din famn är en borg

där barnen i Riket bor

Ditt blod en garant

en borgen, en pant

som renar från synd och skam

en tillflykt är Du

Du himmelens Gud

som blev världens offerlamm

 

LARZ GUSTAFSSON   090210




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-10 08:21



Bookmark and Share


  mare VIP
Det starkaste ljus........fint...
2009-02-10

  anits VIP
Mycket vacker poesi
om vår Herre
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP