Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självkontroll

Åh, så många tankar
som tänkts
för att inte tala
om alla hjärnceller
som bränts
för at hålla allt
under kontroll

Så mycket ångest
att inte visa
sitt innersta
utan göra det "rätta"

handla utifrån vad man ska
vad man bör..
inte stanna upp
inte känna efter..

utan le
låtsas
det är okej
med mig

Vad kan jag
göra för dig?

Livet rinner undan
fort som fan
men har jag levt?

Känslor inom mig
trycker på

mitt innersta
som är ..Jag..
vill ut..

Denna stilla vulkan
bara väntar
på sitt utbrott

glödande het
kommer den
slita sig loss
vrååålande..
Nu är det min tur ..

Dra åt helvete med er alla..











Fri vers av Zache
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-10 18:37



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Förr eller senare så var det adjöss med den självkontrollen..snyggt skrivet!!!!:)
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Zache
Zache