Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

politik

Vi visste va alla ville

Men vi ville inte göra något åt det

Det går helt enkelt inte
sa vi när frågan kom upp

men de vi egentligen menade
var att vi inte orkade förändra

Vi skiter fullständigt i vad ni vill




Fri vers av betraktare-beundrare
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-11 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

betraktare-beundrare