Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

For my beloved sisters!

Since we all came from a woman
got our name from a woman
and our game from a woman


I wonder why we take from our women?
why we rape our women?
do we hate our women?


I think it's time to kill for our women!
time to heal our women!
and be real to our women!


It's time to understand
time to open our eyes
time to love our wives
and it's time to save some lives.



Detta är en dikt skriven av Poeten/Rapparen/Författaren Tupac Amaru Shakur
En dikt som han dedikera till alla kvinnor i världen.
Jag blev väldigt rörd av denna dikt, men vem skulle inte bli det.

Sayonara!









Fri vers av Aeon
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-11 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aeon