Bibeln säger att himmel och jord skall förgås men att Jesu Ord aldrig skall förgås. Som pilgrim vet jag att min kropp är ett provisoriskt emballage." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bibeln säger att himmel och jord skall förgås men att Jesu Ord aldrig skall förgås. Som pilgrim vet jag att min kropp är ett provisoriskt emballage.


INGEN VARAKTIG STAD

här har jag ingen

varaktig stad

inget som gör mig

varaktigt glad

här trillar tårar

skjuts hårda ord

här stjäls och ljugs det

här begås mord

 

här har jag inte

varaktig frid

här vistas jag en

kort, flyktig tid

jag har en boning

bortom det blå

dit ingen ondska

nånsin kan nå

 

 

detta är ingen

frodig oas

som kan försätta

mig i extas

som ett preludium

som en passage

ett provisorium

ett emballage

 

LARZ GUSTAFSSON 090211




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-11 18:13



Bookmark and Share


  mare VIP
Så bra skrivet....mycket...
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP