Ty hans verk är vi, skapade i Kristus Jesus till goda gärningar, som Gud har förberett, så att vi skall vandra i dem. (Ef 2:10)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ty hans verk är vi, skapade i Kristus Jesus till goda gärningar, som Gud har förberett, så att vi skall vandra i dem. (Ef 2:10)


FÖRUTBEREDDA GÄRNINGAR

varje dag är planlagd

varje dag är förutberedd

varje dag är planlagd

är jag lyhörd kan jag bli ledd

Herren är min herde

och Han leder mig med Sin hand

fyller mina tankar

sätter hela hjärtat i brand

mönsterbilden finns där

den skisseras klart i Guds Ord

vi får vara redskap

Herrens händer här på vår jord

bygga Hans församling

som en stad på berget den står

leva i förvandling

i en tid så mörk, hård och svår

Han gav mig en framtid

den är ljus och evighetslång

fylld av äventyr och

genomsyrad av segersång

varje dag är planlagd

av min Gud som vet hur jag mår

och som strider för mig

när i kampens flammor jag går

LARZ GUSTAFSSON 090211




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 1500 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-11 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP